وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

دغدغه ای برای تامین کالاهای اساسی و دارو نداریم

دغدغه ای برای تامین کالاهای اساسی و دارو نداریم معاون اول رییس جمهور تاکید کرد: دغدغه‌ای برای تامین کالاهای اساسی و دارو نداریم و برای عبور از مشکلات و دشواری‌ها راه‌حل‌های لازم را پیدا کرده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 09
کد خبر: ۵۸۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر اسحاق جهانگیری در مراسم افتتاح همزمان ۳۸۳ طرح تعاونی در سراسر کشور گفت: بخش تعاون کارهای ماندگاری برای کشور کرده و در این طرح‌ها با سرمایه‌گذاری بیش از ۳ هزار میلیارد تومان برای بیش از ۲۶ هزار و ۶۹۱ نفر شغل ماندگار و تولیدی ایجاد شده است.

 

جهانگیری گفت: آرمان‌های متعددی برای اقتصاد و نظام خود داریم و هیچ وقت نباید آن آرمان‌ها را فراموش کنیم. یکی از اصلی‌ترین آرمان‌های جمهوری اسلامی استقرار عدالت در کشور و رفع فاصله‌های نگران‌کننده طبقاتی است تا مردم از رفاه و آسایش مناسب برخوردار باشند.

 

معاون اول رییس جمهوری تاکید کرد: در عرصه عدالت اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، شاید احساس کنیم که خیلی با آنچه می‌خواستیم، فاصله داریم، اما این نباید سبب شود از هدفی که داریم، منصرف شویم؛ باید با تلاش بیشتر به سمت تحقق اهداف و آرمان‌ها حرکت کنیم؛ بنابراین گزارش ۳۸۳ طرح تعاونی با مشارکت ۳۳ هزار و ۷۱۵ عضو و سرمایه گذاری بالغ بر ۳ هزار و پنج میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای ۲۶ هزار و ۶۹۱ نفر افتتاح شد.

 

از مجموع این ۳۸۳ طرح ۲۱۷ طرح (۵۷ درصد) درحوزه تولید، ۶۹ طرح دربخش خدمات (۱۸ درصد) و ۹۷ طرح درگرایش‌های توزیعی و مسکن (۲۵ درصد) است.

 

در مجموع در طرح‌های افتتاحی حدود ۳ هزار و پنج هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته که از این مبلغ بیش از یک هزار و ۳۵۸ میلیارد تومان درطرح‌های تعاونی‌های تولیدی، ۲۱۹ میلیارد تومان درطرح‌های خدماتی و یک هزار و ۴۲۷ میلیارد تومان در طرح‌های مسکن وتعاونی‌های توزیعی سرمایه گذاری شده است.

 

این تعاونی‌ها ۲۶ هزار و ۶۹۱ نفر شغل ایجاد کرده است که تعاونی‌های مسکن به عنوان هسته محرک، برای ۱۳ هزار و ۶۴۹ نفر بیشترین اشتغال را داشته اند.

 

در این تعاونی‌های استانی تعاونی‌های اشتغالزای تولیدی با تعداد ۶ هزار و ۷۶۲ نفر (۲۵ درصد) و تعاونی‌های خدماتی برای ۶ هزار و ۲۳۳ نفر (۲۳ درصد) و تعاونی‌های توزیعی برای ۴۷ نفر (حدود ۱ درصد) شغل دائمی و مولد ایجاد کرده اند.

 

بیشترین تعداد طرح‌های تعاونی به ترتیب در استان‌های اصفهان با ۶۹ طرح، خوزستان با ۵۸ طرح و فارس با ۲۶ طرح هستند و بیشترین سرمایه گذاری طرح‌های افتتاحیه تعاونی در استان‌های بوشهر و قم و یزد است و بیشترین اشتغال را در استان‌های هرمزگان و خوزستان و فارس به وجود آورده اند.

 

سرانه سرمایه گذاری به ازای ایجاد هر شغل موقت (تعاونی‌های مسکن) ۱۰۴ میلیون تومان و به ازای هرشغل پایدار (تولیدی وخدماتی) ۱۲۴ میلیون تومان است. هر طرح به طور متوسط ۷۰ شغل ایجاد می‌کند که متوسط ایجاد شغل به ازای هر طرح در تعاونی‌های تولیدی ۳۱ نفر، مسکن ۱۴۸ نفر (بصورت موقت) و خدمات ۹۰ نفر است.

 

مهر

کلمات کلیدی: اسحاق جهانگیری
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار